• LEJLIGHEDSTYPE D

0

RESERVEREDE

7

BEBOEDE

0

LEDIGE

EKSKLUSIV UDSIGTSLEJLIGHED
FOR DEN KRÆSNE BYBO

Findes der overhovedet sådan en udsigtslejlighed i Aalborg? Ja, nu gør der. Den ligger på Siloens øverste etager, og her leves det moderne, urbane liv med plads til ro, velvære og udsyn.

Det store opholdsrum er lejlighedens pulserende hjerte. Sollyset fylder hele rummet, og når man står ved køkkenøen har man et fantastisk 180 graders vue over byens tage. Der er direkte udgang til en sydvendt sol-altan og til en vestvendt altan med udsigt over fjorden.

ET ENESTÅENDE VUE OVER BY OG FJORD

Fra lejlighedens master bedroom med eget badeværelse og walk-through skabsgang er der udgang til en stor østvendt altan med udsigt over fjorden. Lejligheden rummer desuden et værelse samt en entré, hvorfra der er adgang til badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

I det store opholdsrum forsvinder det hvide Uno Form køkken med højskabe ind i en niche. Dertil en hvid køkkenø. Både køle/fryseskab og opvaskemaskine er integrerbar i køkkenet.

Vægge og lofter i den 132 kvadratmeter store lejlighed er hvide. I køkkenet er der højt til loftet, mens nedsænkede lofter skaber hygge i blandt andet opholdsstuen. Gulvet er et plankegulv i eg.

Den ene af lejlighedens altaner har åbne sider, og den anden har lukkede. På den måde kan brug af altanerne afstemmes efter vejrforholdene.

PLANLØSNING TYPE D

1

Position 1

2

Position 2

3

Position 3

4

Position 4

5

Position 5

6

Position 6

7

Position 7

8

Position 8

9

Position 9

10

Position 10

11

Position 11

12

Position 12