• LEJLIGHEDSTYPE C

0

RESERVEREDE

7

BEBOEDE

0

LEDIGE

CITYLEJLIGHED MED OVERSKUD

Pragtfuld 3-værelses lejlighed bygget med overskud. Man bemærker det allerede, når man træder ind i den store og rummelige entré med opbevaringsmuligheder. Det præsentable indgangsparti sætter standarden for resten af boligen. Her er der god plads til både gæster og privatliv.

Lejlighedens 2 store udsigtsaltaner er orienteret mod enten øst eller vest afhængig af, om man ønsker en lejlighed med morgen- eller aftensol. Den ene altan er med åbne sider, og den anden er med lukkede. Så har man mulighed for at vælge den, der passer bedst til vejret eller årstiden.

DRØMMER JEG, ELLER ER JEG VÅGEN?

Man skal lige gnide øjnene en ekstra gang, når man vågner i denne skønne lejligheds master bedroom. Men den er god nok. Til den ene side er der adgang til et walk-in closet, og til den anden side er der udgang til en stor udsigtsaltan, hvor man kan sætte sig og nyde sin morgenkaffe.

Adgangen til lejlighedens anden altan sker fra det store opholdsrum med panoramavinduer. Her er der både opholdsstue, spisesektion og et elegant hvidt køkken, der klæder rummet som et smukt møbel. Desuden endnu et værelse samt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Lofter og vægge er hvide, og der er lagt et flot plankegulv i eg i den 117 kvadratmeter store lejlighed.

PLANLØSNING TYPE C

1

Position 1

2

Position 2

3

Position 3

4

Position 4

5

Position 5

6

Position 6

7

Position 7

8

Position 8

9

Position 9

10

Position 10

11

Position 11

12

Position 12

13

Position 13

14

Position 14

15

Position 15