• LEJLIGHEDSTYPE A

0

RESERVEREDE

7

BEBOEDE

0

LEDIGE

LIBHAVERI MED PLADS TIL UDSYN

Det bliver ikke bedre. Her får du 166 kvadratmeter rendyrket liebhaveri. En lejlighed født med sjæl og karakter inspireret af Aalborgs fortid med driftig industri og travlhed på havnen.

De eksklusive lejligheder er indrettet i den del af Siloen, der oprindelig tjente som tørretårn. Lejlighederne ligger forrest på kajen, og den placering honorerer de. Man føler sig hensat til en europæisk metropol, hvor en befærdet vandvej skærer midt  igennem byen.

I Danmark er det kun Aalborg, der kan leve op til det billede. Nu har byen fået de boliger, som dens beliggenhed berettiger til. Velkommen til tårnlejlighederne i Siloen. Lige uden for vinduerne glider Limfjorden forbi.

NÅR LIVET LEVES
HELT UDE PÅ KANTEN

I tårnlejlighederne er der ikke sparet på pladsen. Det centrale opholdsrum er på mere end 70 kvadratmeter. Men det kræver også meget af rummet at skulle leve op til de store panoramavinduer og det skue, der udfolder sig uden for dem.

De travle fragtskibe er der hele året, og om sommeren myldrer fritidssejlerne frem. Der sker noget nyt hele tiden. Ikke to dage er ens. Der er lidt mere rutine over flyene, der svæver ind over Vendsyssel og lægger an til landing i lufthavnen. Efter mørkets frembrud er det kun lysene, der afslører dem.

Men det gør ikke skuet mindre interessant. Når tusmørket sænker sig over byen, og lysene tændes på begge sider af fjorden, opstår der en særlig magi. Den kan opleves fra den østvendte vinterhave, den vestvendte altan eller inde fra selve lejligheden.

PLANLØSNING TYPE A

1

Position 1

2

Position 2

3

Position 3

4

Position 4

5

Position 5

6

Position 6

7

Position 7

8

Position 8

9

Position 9

10

Position 10

11

Position 11

12

Position 12

13

Position 13

14

Position 14

15

Position 15

16

Position 16