0

RESERVEREDE

7

BEBOEDE

0

LEDIGE

PENTHOUSELEJLIGHED PÅ TOPPEN AF SILOEN

Denne 2-plans penthouselejlighed på i alt 292 kvadratmeter ligger på 12. og 13.etage, og har en fantastisk udsigt over hele Aalborg, og den østlige del af Nørresundbys havnefront – endda med forskellige vinkler i hele lejligheden.

I stueplan finder du boligens køkken-alrum og stue, som ligger i forlængelse af hinanden – det er uden tvivl boligens hjerterum. Rummet er 90 kvadratmeter, og rummer et kvalitetsbevidst køkken fra HTH i sorte og brune farver med hvid bordplade.

Stueplanen rummer også entré, badeværelse og 2 værelser, hvor du fra det ene har direkte adgang til en terrasse.

HELE ØVERSTE ETAGE FOR DIG SELV

Når du kommer op ad trappen til 1. salen møder du først en stor opholdsstue. Herfra har du direkte adgang ud til den store ugeneret tagterrasse med eget udendørs spabad, ude-køkken og sauna. Her kan du nyde udsigten både mod syd, øst og vest.

På 1.salen ligger også lejlighedens voksenafdeling med et stort soveværelse med walk-in closet og eget lækkert badeværelse.

Tilhørende penthouselejligheden får du mulighed for egen parkeringsplads i parkeringskælderen, hvor bilen kan komme ind via bil-elevator. Når bilen er parkeret, kan du tage elevatoren direkte op til lejligheden på 12. etage.

PLANLØSNING PENTHOUSE